Zaterdag 23 september: Docentenconcert

20 september 2017 om 19:17

Wat is er leuker dan muziek maken?
Juist…….samen muziek maken.

En dat is wat drie docenten van de Muziekschool Hoeksche Waard op zaterdag 23 september a.s., op uitnodiging van Musica Laurentius, met veel plezier gaan doen.

Margreet Lugt – viool, Mariët Kaasschieter – zang, Marieke de Vries – accordeon en Rien Donkersloot (de vaste organist van de Laurentiuskerk te Mijnsheerenland) – orgel nemen u mee voor een muzikale reis door verschillende landen, stijlen en in verschillende samenstellingen.

Er zijn stukken voor viool en accordeon; voor zang en orgel; voor viool, zang en orgel; voor zang en accordeon; voor viool, zang en accordeon, kortom alle mogelijke combinaties komen in werken van C.Ph.E. Bach, G.F. Händel, Betty Roe, Astor Piazolla e.a. aan bod.

Graag nodigen we u uit om deze reis met ons mee te maken op zaterdag 23 september, Laurentiuskerk te Mijnsheerenland, aanvang 20.00 uur.

Entree volwassenen € 10,00, kinderen gratis.